Deskundigheid


Kennis en kunde van onze adviseurs

Als onze adviseurs hebben een diploma behaald als Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Dat is een HBO-diploma specifiek op het gebied van echtscheiding en scheiding. De oprichter van ons kantoor, Scott Martens, is zelfs één van de eerste geslaagden van deze opleiding in 2010. Scott is tevens de hoofdauteur en uitgever van de "Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten 2016". Sommige van onze adviseurs zijn naast hun scheidingsspecialisatie ook financieel planner, pensioenadviseur en/of fiscaal jurist.Al onze adviseurs zijn aangesloten bij de vereniging Kring van Scheidingsspecialisten (KvSs).
Zie voor meer informatie: www.kvss.nl

Onze kijk op (echt)scheiding of scheiding
Wij zijn een strikt onafhankelijk kantoor dat alle berekeningen en documenten voor u kan opstellen zonder dat u urenlang bij een advocaat of mediator aan tafel zit. De voorwaarde is dat u in goed overleg kunt en wilt scheiden. In dat geval werken wij voor een vast budget en kunnen wij uw (echt)scheiding bij de rechtbank laten indienen door onze 'huisadvocaat'. Bij beëindiging van uw samenwoning leggen wij de afspraken vast in een vaststellingsovereenkomst.

Goedkoop is meestal duurkoop 
Op internet zijn aanbieders actief die voor een 'volledige begeleiding bij scheiding' slechts € 450,- of € 675,- per persoon of zelfs per koppel in rekening brengen bij cliënten. Dat is inclusief de kosten voor de indiening van de scheiding bij de rechtbank. Als u weet dat de advocaat- en rechtbankkosten minimaal zo'n € 750,- bedragen, blijft er géén of zeer weinig financiële ruimte over voor goede advisering of begeleiding. Laat staan dat de berekeningen correct zijn en de bijbehorende documenten volledig. Wees u zich bewust van het feit dat de begeleiding tijdens de scheiding zeer beperkt zal zijn en de documentatie van slechte kwaliteit.

In die gevallen worden lege of juist vooraf ingevulde documenten toegestuurd en wordt aan cliënten gevraagd om zelf met een verdeling te komen en/of cruciale beslissingen te nemen. Alle risico's liggen dan bij u en/of uw ex-partner. Vraag daarom altijd aan een scheidingsadviseur, mediator of advocaat wat de fiscale, juridische en financiële rechten, plichten, mogelijkheden en gevolgen zijn van uw scheidingswensen. En vooral: tot in welke mate die uitvoerbaar zijn voor u beiden!

Vraag meteen een gratis gesprek aan per telefoon of op kantoor


Postcode en huisnummer(bv. 1000 AA)

>Onze prijzen en die van andere adviseurs
Betaalbaar, deskundig en 12 jaar succesvol in de markt voor echtscheiding en scheiding!