Hoe werkt het?


STAP 1:
gratis en geheel vrijblijvend het eBook Hoofdzaken (echt)scheiding ontvangen
Vraag met onderstaand invulformulier de belangrijkste vragen in en geef aan wanneer u teruggebeld wilt worden. Eventueel kunt u alvast het eBook toegezonden krijgen door die op deze pagina aan te vragen.

STAP 2:
gratis en geheel vrijblijvend een half uur uw vragen beantwoord krijgen
Op precies de door u gekozen dag en het door u gekozen moment belt een scheidingsadviseur u met een afgeschermd telefoonnummer. Hij of zij zal, voor maximaal een half uur, uw meest prangende vragen beantwoorden.

STAP 3: gratis en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek op kantoor met u en/of uw partner
Pas als u zélf overtuigd bent van de deskundigheid van ons en onze scheidingsadviseur, kunt een fysiek kennismakingsgesprek inplannen van een vol uur, samen met uw (ex-)partner. U krijgt daarbij meteen richtinggevend advies.

STAP 4: gratis en geheel vrijblijvend de Praktijkgids (echt)scheiding 2018 ontvangen
Als u na het fysieke kennismakingsgesprek heeft besloten uw echtscheiding of scheiding door ons te laten begeleiden middels mediation dan ontvangt u beiden de opdrachtovereenkomst en door ons geschreven "Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten 2016" geheel gratis.

De ideale mix van snel, deskundig maar toch praktisch kunnen scheiden
BudgetScheiding.NL is absoluut géén online-scheidingskantoor, maar een kantoor dat altijd ten minste drie fysieke gesprekken voert met haar cliënten.

Zeker als er kinderen betrokken zijn bij een scheiding, zullen de onderwerpen zoals ouderschapsplan en/of de kinderalimentatie alle nodige aandacht krijgen. Als u er de voorkeur aan geeft, kunnen sommige besprekingen gevoerd worden via Skype.

De inzameling en verzending van (concept-)documenten verloopt voornamelijk digitaal, voordat deze geprint en ondertekend worden ingediend bij de rechtbank. Dan heeft u ook alle (eind)documenten omtrent uw scheiding in digitale vorm. Wel zo praktisch. Met onze aanpak combineren we de dus de voordelen van de laatste technologie met die van face-to-face advisering.

Onze prijzen en die van ander adviseurs vindt u hier.

Vraag meteen een gratis gesprek aan per telefoon of op kantoor


Postcode en huisnummer(bv. 1000 AA)

>Onze prijzen en die van andere adviseurs
Betaalbaar, deskundig en 12 jaar succesvol in de markt voor echtscheiding en scheiding!